Lust Leren Loslaten – 1

Een professioneel behandelprogramma welke uitermate geschikt is om ingezet te worden bij de behandeling van stoornissen in de seksuele impulsbeheersing. Het programma doorloopt alle aspecten van een verslaving en richt zich op het doorbreken van in stand houdende mechanismen. Een belangrijke focus ligt op verslavingseducatie, een gezonde leefstijl, de versterking van de eigenwaarde, het leren leven vanuit tevredenheid en het hervinden van datgene wat echt van waarde is. Deze versie is breed toegankelijk voor iedereen die professionele hulp zoekt.

1 juni 2020
Nederlands
19.95

Lust Leren Loslaten – 2

Een professioneel behandelprogramma welke uitermate geschikt is om ingezet te worden bij de behandeling van stoornissen in de seksuele impulsbeheersing. Het programma doorloopt alle aspecten van een verslaving en richt zich op het doorbreken van in stand houdende mechanismen. Een belangrijke focus ligt op verslavingseducatie, een gezonde leefstijl, de versterking van de eigenwaarde, het leren leven vanuit tevredenheid en het hervinden van datgene wat echt van waarde is. Deze versie is aangevuld met Bijbelse noties en daardoor extra toegankelijk voor mensen met een christelijke achtergrond.

1 juni 2020
Nederlands
19.95

Strijdlust. Als lust een strijd is

Dit programma is de online werkomgeving bij het gelijknamige boek 'Strijdlust'. In dit boek worden Bijbelse principes én inzichten vanuit de psychologie in stappen uitgewerkt. Deze stappen zijn afgeleid van de 12-stappen methode die wereldwijd door de AA (Anonieme Alcoholisten) wordt gebruikt. Deze methode is bewezen effectief bij het overwinnen van verslavingen. Door de uitgebreide Bijbelse uitwerking is dit programma vooral geschikt binnen de pastorale praktijk.

2 april 2017
Nederlands
3.00