Online programma's

De online programma’s die hier getoond worden kunnen zonder tussenkomst van anderen worden gestart. Ze zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
In alle gevallen moet er een account worden aangemaakt.
Voor sommige programma’s is een eenmalige bijdrage verschuldigd.

Lust Leren Loslaten - algemene versie
Een professioneel behandelprogramma welke uitermate geschikt is om ingezet te worden bij de behandeling van stoornissen in de seksuele impulsbeheersing. Het programma doorloopt alle aspecten van een verslaving en richt zich op het doorbreken van in stand houdende mechanismen. Een belangrijke focus ligt op verslavingseducatie, een gezonde leefstijl, de versterking van de eigenwaarde, het leren leven vanuit tevredenheid en het hervinden van datgene wat echt van waarde is.

Deze versie is breed toegankelijk voor iedereen die professionele hulp zoekt.​
Meer informatie
Strijdlust. Als lust een strijd is
Dit programma is de online leeromgeving bij het gelijknamige boek 'Strijdlust'. In dit boek worden Bijbelse principes én inzichten vanuit de psychologie in stappen uitgewerkt. Deze stappen zijn afgeleid van de 12-stappen methode die wereldwijd door de AA (Anonieme Alcoholisten) wordt gebruikt. Deze methode is bewezen effectief bij het overwinnen van verslavingen.

Meer informatie
Lust Leren Loslaten - christelijke versie
Deze versie is hetzelfde als de algemene versie van Lust leren Loslaten, maar dan aangevuld met Bijbelse noties. Daardoor is deze versie extra toegankelijk voor mensen met een christelijke achtergrond.

Dit programma is uitermate geschikt om ingezet te worden bij de behandeling van stoornissen in de seksuele impuls beheersing. Alle aspecten van verslaving komen aan bod. De focus ligt op verslavingseducatie, een gezonde leefstijl, de versterking van de eigenwaarde, het leren leven vanuit tevredenheid en het hervinden van datgene wat echt van waarde is.
Meer informatie
Bouwen aan een rein leven
Dit is een ‘zelfhulp’ cursus voor mensen voor wie seks verslavend is geworden. Deze cursus biedt een schat aan bijbelse inzichten die helpen om weerbaar te zijn en te blijven in een wereld waar seksuele verleidingen alom tegenwoordig zijn. De cursus bestaat uit 60 lessen die je in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen, liefst samen met een mentor.

Dit programma is vooral geschikt voor mensen die als christen willen leven en nog geen professionele hulp nodig hebben, maar die wel merken dat hun omgang met seks hen belemmeren (geestelijk) te groeien.
Meer informatie

Go4Purity is een initiatief van
Harko IJkema | www.strijdlust.net

SHARING BEST PRACTISES

contact

Translate »